Google Ads Oglaševanje

Potencialne stranke vas že iščejo, z Google oglaševalsko platformo vam pomagamo pridobiti njihovo pozornost!

Pravi oglasi na pravih platformah – za prave rezultate.

Namesto na št. klikov in prikazov stavimo na performance – naj bo to pridobivanje kvalificiranih povpraševanj za vašo storitev, pridobivanje novih naročil za vaše izdelke ali pridobivaje novih uporabnikov za vašo spletno aplikacijo.

Pristajalne strani za več fokusa na produkt in še boljše rezultate

S pametnimi pristajalnimi stranmi in neutrudnim testiranjem posameznih elementov poskrbimo, da za vsak EUR investiran v oglaševanje dobite najboljše rezultate.

Natančno ciljanje, granularni podatki

Ključne besede in iskalne fraze razdelimo v manjše, bolj pregledne oglasne skupine, kar pomeni boljše rezultate in nižje stroške oglaševanja za vas. Stalno testiramo tekste in kreative, ustvarjamo nove oglasne skupine iz novo odkritih iskalnih fraz in izdelamo pristajalne strani, ki vašega uporabnika popeljejo do konverzije.

Stalna optimizacija

Optimiziramo rezultate posameznih oglaševalskih kanalov in kampanj za najboljše poslovne rezultate – konstantno testiramo oglase, ključne besede in elemente pristajalnih strani za boljšo kovnerzijo.

2500% letna rast spletne trgovine s pomočjo Google Ads.

Stranka je naletela na ovire pri promociji svoje spletne trgovine, kajti večina njihovih ciljnih strank je kupovala na lokaciji - fizično, ali predvsem kupovala storitve.

Uspešno smo uporabili prednost Facebookovega prodajnega lijaka za doseganje različnih ciljnih skupin, od že zainteresiranih uporabnikov do popolnih tujcev, z oglasnimi kreativami po meri in tako izrabili tudi sezonskost produktov za maksimiziranje dobička na najuspešnejših oglasih.

Na Google Ads smo oblikovali single keyword oglasne skupine, da smo lahko povečali CTR and znižali strošek na klik, s tem pa poskrbeli za promet na spletni trgovini po 1/2 prejšnje statistike stroškov.
"Preden smo se odločili za sodelovanje z agencijo, nismo imeli dovolj pregleda nad digitalnim oglaševanjem ali časa za planiranje rasti spletne prodaje. Posledično nismo vlagali budgeta na prave platforme in izkoriščali polnega potenciala sezonskosti naših izdelkov.

V Pixel agenciji so se osredotočili na izboljšanje profitabilnosti našega spletnega oglaševanja in okrepili našo blagovno znamko s pomočjo Google Ads in družabnih omrežjih. V primerjavi z lanskim obdobjem smo v enakih mesecih povečali prodajo za 2500%!

Nekaj časa smo potrebovali, da smo lahko v miru načrtovali, kako začeti sodelovanje. V Pixlu nas niso priganjali - ko smo slišali za odlične rezultate drugih podjetij s Pixlom, smo šli v akcijo in nam ni bilo žal!"

Andrej Grošelj

Vulkanizerstvo Groš

Sodelujmo!

Želite poskrbeti za rast vašega  podjetja z digitalnim oglaševanjem?

Pomagamo vam prerasti vaše trenutno oglaševanje in doseči hitrejšo profitabilno rast
ZAČNITE Z OGLAŠEVANJEM!
© Pixel Digital Agency
enveloperocket