V Pixel digitalni performance agenciji

pridobite boljše rezultate digitalnega oglaševanja

Z nami izboljšate vaše digitalno oglaševanje in poskrbite za hitrejšo rast vašega podjetja.

Kako do hitrejše, profitabilne rasti vaše znamke, trgovine, podjetja?

PRAVI OGLASI NA PRAVIH PLATFORMAH

Vaše potencialne stranke najdemo tam, kjer posvečajo največ pozornosti in preživljajo največ časa - na spletu, telefonih, družabnih omrežjih in v aplikacijah.

ALI POZNATE PRAVE POKAZATELJE USPEHA OGLAŠEVANJA?

Podjetjem pomagamo do merljivih in ponovljivih rezultatov. Osredotočamo se na več, kot le klike in prikaze! Z vami identificiramo metrike in kazalnike, ki imajo največji vpliv na vaše poslovne rezultate, zbiramo podatke in oglaševalske akcije optimiziramo za vaš uspeh!

UČINKOVITEJŠI PRISTOP K USTVARJANJU OGLASOV

Še vedno uporabljate enake oglasne kreative za ciljanje različnih ciljnih publik?

Kako doseči nove stranke na pravi način? S personaliziranimi oglasnimi kreativami prikažete svojo ponudbo v pravi luči, na način, ki je ciljni publiki najbližje.

O uspešnosti kreativ se ne odloča za zaprtimi vrati - učinkovitost različnih pristopov testiramo na končnih uporabnikih in s pridobljenimi podatki usmerjamo potek oglaševanja.

Facebook in Instagram oglaševanje

Želite poskrbeti za rast vaše znamke ali podjetja s Facebook in Instagram oglaševanjem?

Naša ekipa vam pomaga pri hitri rasti vaše blagovne znamke, trgovine ali storitve z uporabo Facebook in Instagram prodajnih kanalov

Kako lahko maksimalno izkoristite priložnost social media oglaševanja?

Z inovativnim, personaliziranim pristopom k oglaševanju poskrbimo za direktno prodajo vaših izdelkov in storitev preko Facebook in Instagram prodajnih kanalov - na merljiv in ponovljiv način.
ZAČNITE S FB OGLAŠEVANJEM

Google oglaševanje

Potencialne stranke vas že iščejo, z Google oglaševalsko platformo vam pomagamo pridobiti njihovo pozornost!

Ne osredotočamo se le na več klikov, ampak na boljše poslovne rezultate za vas – naj bo to pridobivanje kvalificiranih povpraševanj za vašo storitev, pridobivanje novih naročil za vaše izdelke ali pridobivaje novih uporabnikov za vašo spletno aplikacijo.
ZAČNITE Z GOOGLE OGLAŠEVANJEM

Pametna prenova spletnih strani

Nov proces prenove spletne strani, ki hitreje prikaže rezultate in pripomore pri doseganju poslovnih ciljev

Pametna prenova je boljši proces prenove spletne strani. Je hiter, osredotočen na vaše uporabnike in poslovne cilje in fleksibilen - nova spletna stran se skozi cikel trajnih izboljšav stalno izboljšuje glede na feedback uporabnikov.
PRENOVA SPLETNE STRANI

Projekti

Kako strankam najučinkoviteje pomagamo do boljšega spletnega performanca?

3x ROAS na NOVI publiki & 10x ROAS na retargetingu za novo spletno trgovino.


Izziv te stranke je bil sočasen vstop na nekaj novih trgov s svojimi novimi produkti. Niso se znašli le pred oviro, kako povečati prodajo, ampak tudi, kako se lotiti prepoznavnosti nove blagovne znamke na novih tujih trgih, in kako poskrbeti za rast spletne trgovine.

Uspešno smo presegli njihove performance cilje s stalnim testiranjem novih personaliziranih oglasnih kreativ & formatov oglasov, glede na njihove buyer persone in glede na oglasno platformo. Vodili in optimizirali smo performance oglasne kampanje, fokusirane na ROAS, ločeno pa branding kampanje za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

2500% letna rast spletne trgovine s pnevmatikami s Facebook & Google Ads.


Stranka je naletela na ovire pri promociji svoje spletne trgovine, kajti večina njihovih ciljnih strank je kupovala na lokaciji - fizično, ali predvsem kupovala storitve.

Uspešno smo uporabili prednost Facebookovega prodajnega lijaka za doseganje različnih ciljnih skupin, od že zainteresiranih uporabnikov do popolnih tujcev, z oglasnimi kreativami po meri in tako izrabili tudi sezonskost produktov za maksimiziranje dobička na najuspešnejših oglasih.

Na Google Ads smo oblikovali single keyword oglasne skupine, da smo lahko povečali CTR and znižali strošek na klik, s tem pa poskrbeli za promet na spletni trgovini po 1/2 prejšnje statistike stroškov.

Strategija in identiteta blagovne znamke in vstop nove blagovne znamke na trg


Stranka se je znašla pred izzivom razvoja nove blagovne znamke, ki bi ustrezala okvirom turističnega strandarda v regiji, hkrati pa je zahtevala identiteto blagovne znamke, ki predstavlja karakter podjetja, ter jih diferencira od ostale ponudbe na trgu.

S stranko smo se želeli povezati preko globinskih strateških sestankov, na katerih smo lahko dodobra spoznali njihove cilje, njihov ton in ključne segmente strank. Tesno smo sodelovali na oblikovanju blagovne znamke, preko poslovne strategije pa izoblikovali njihovo poslanstvo, tržno pozicioniranje in sporočilnost, razvoj logotipa in brandinga glede na njihove glavne značilnosti ponudbe, in v končni fazi pripravili design za spletno stran.

300% povečanje št. povpraševanj s pomočjo Facebook & Instagram oglaševanja


Stranka je imela težave s pridobivanjem premalo nekvalificiranih povpraševanj za storitve in s s vojim splošnim marketinškim sporočilom, ki je bil brez fokusa na ciljne stranke, prav tako pa ni imela strukturiranega prodajnega procesa ali dovolj informacij o tem, kdo so njihove stranke.

S postavitvijo njihovega prodajnega procesa na družabna omrežja in z ločitvijo med performance kampanjami in branding kampanjami smo ciljali na oboje, rast blagovne znamke in rebranding v luksuzno znamko ter nižanje stroška novo pridobljenih povpraševanj. Z izdelavo in A/B testiranjem pristajanih strani smo korenito povečali št. novih povpraševanj ter stranki pomagali pri pravilnem pozicioniranju blagovne znamke na trgu.

Vodiči po oglaševanju

Za vašo ekipo smo pripravili nekaj brezplačnih vodičev po svetu digitalnega marketinga, ki vam bodo pomagali zagnati prodajo in izboljšati rezultate oglaševanja.

Zakaj "FACEBOOK oglasi ne delujejo" za vaše podjetje?

12 načinov, kako izboljšati rezultate Facebook oglaševanja s prodajnim lijakom.
PREBERI VEČ

INSTAGRAM STORIES OGLASI

Oglašujte tam, kjer vas stranke najlažje najdejo. Raziskave so pokazale, da kar 39% Instagram uporabnikov bolj zanimata podjetje in njegova ponudba po tem, ko so jo opazili na Instagram Stories.
PREBERI VEČ

VODIČ PO INFLUENCER MARKETINGU

Ko je 50 modnih influencerjev v istem tednu na Instagramu objavilo fotografijo iste obleke, so uporabnice Instagrama dobile vtis, da je obleka absolutni poletni must-have kos. Sledeči vikend je bila obleka že razprodana.
PREBERI VEČ

Na kratko o nas

Naša ekipa prihaja iz B2C ozadja, kar je bistvena prednost pred agencijami, ki imajo ves čas stik le s podjetji in ne potrošniki, ki bodo reagirali na oglase.

Agencijo smo zrasli z namenom ponuditi nekaj boljšega končnemu potrošniku - vaši stranki, kar pa za vas neposredno pomeni večji uspeh. Za nami so leta prakse v testiranju kreativ in optimizaciji prodaje lastnih blagovnih znamk. Naš uspeh smo želeli uporabiti za pomoč ostalim podjetjem.


PREBERI VEČ

Sodelujmo!

Želite poskrbeti za rast vašega  podjetja z digitalnim oglaševanjem?

Pomagamo vam prerasti vaše trenutno oglaševanje in doseči hitrejšo profitabilno rast
ZAČNITE Z OGLAŠEVANJEM!
televisionrocket