Kaj delamo?

Pomagamo vam povečati prihodke in znižati stroške na novo pridobljeno stranko s pomočjo pametnega spletnega oglaševanja, po meri izdelanimi pristajalnimi stranmi in neutrudnim testiranjem in optimizacijo.

Pravi oglasi na pravih platformah – za prave rezultate.

Ne osredotočamo se le na klike in lajke, ampak na boljše poslovne rezultate za vas – naj bo to pridobivanje kvalificiranih povpraševanj za vašo storitev, pridobivanje novih naročil za vaše izdelke ali pridobivaje novih uporabnikov za vašo spletno aplikacijo.

Pristajalne strani za še boljše rezultate

S pametnimi pristajalnimi stranmi in neutrudnim testiranjem posameznih elementov poskrbimo, da za vsak EUR investiran v oglaševanje dobite najboljše rezultate.

Vaše stranke popeljemo skozi celoten proces nakupa

od spoznavanja vašega podjetja in ponudbe, do poslanega povpraševanja in nakupa – Izdelamo informativne vsebine, ponudbe, oglase in pristajalne strani za vse korake nakupa.

Poskrbimo za celotno kreativo vaših oglasov in pristajalnih strani, ter poučne vsebine za nove stranke

Brez dodatnih stroškov ustvarimo vse dele oglasne kampanje, od ciljanja publike, oglasa, vizualnih elementov, pa vse do pristajalne strani in ponudbe.

Vztrajno testiranje kombinacij publik, oglasov in pristajalnih strani

Optimiziramo rezultate posameznih oglaševalskih kanalov za najboljše poslovne rezultate – konstantno testiramo kombinacije ciljnih strank, ponudb in pristajalnih strani.

Transparentno poročanje, jasni rezultati

Zavedamo se, da mora investicija v marketing prinašati merljive poslovne rezultate. Stalno vam poročamo o rezultatih oglaševanja, ter na katere izboljšave in teste nameravamo izvesti v naslednjih dneh.