Vaša digitalna transformacija

Od strategije do dovršenega spletnega poslovanja. 

V Pixel agenciji za vas vodimo celovito preobrazbo vašega trenutnega poslovanja v digitalno, kar zajema vse od začetnega brandinga in strategije do uspešnega spletnega nastopa in preusmeritev posameznih delov poslovanja na digitalno.

Zakaj potrebujete digitalno preobrazbo?

Vedno večji del nakupnega procesa kupca se premika na splet, kjer vaši potencialni kupci prebijejo največ časa za informiranje o novih izdelkih in ponudbah.
 
S pomočjo digitalnega poslovanja lažje spremljate popotovanje kupca od tujca vaši ponudbi do zadovoljne stranke, hkrati pa poskrbite za močnejši spletni nastop, s katerim se lahko predstavite svojim strankam in poslovnim partnerjem.

Kaj vse zajema digitalna preobrazba?

Zajema tako digitalizacijo internega poslovanja in avtomatizacijo procesov kot prenos večjega dela poslovnih procesov na splet, kjer vas potencialne stranke lažje najdejo.

Tako se lahko celotno podjetje sproti uči, navaja in spoznava z digitalnimi rešitvami, namesto da jih digitalizacija dobesedno povozi, nato pa po nepotrebnem dobi negativno konotacijo, da digitalizacija “ne deluje” za vsa podjetja.Podjetja se lahko najbolj učinkovito lotijo digitalizacije ne kot kompletne reforme, ampak postopoma - kot razširitev posameznih delov poslovanja iz tradicionalnih v digitalne metode. 

Digitalna transformacija zajema


DIGITALIZACIJO SPLETNIH PROCESOV & REŠITEV

Oblikovanje in prenos vašega prodajnega lijaka na splet, digitalizacija rešitev za povezovanje kadrov, ter komunikacijo s poslovnimi partnerji in strankami. 

AVTOMATIZACIJO POSLOVNIH PROCESOV

Od brezpapirnega poslovanja do poslovanja v oblaku in boljšega povezovanja ter enakomernega informiranja vsem delom vaše ekipe.

GRAJENJE IN UPORABO PODATKOV

Testiramo, analiziramo in spremljamo podatke za potrebe oglaševanja, kibernetske varnosti vašega podjetja in sisteme spremljanja zaloge in obnašanja uporabnikov.

in še več!

Kaj pridobite z digitalno preobrazbo?Skupaj z vami zastavimo digitalno strategijo, preko katere vam pomagamo doseči končne izide, ki jih potrebujete; 

- od analize trenutnega stanja in ugotavljanja vrzeli med trenutnim in željenim stanjem, 

- ocene digitalne zrelosti, 

- do popolne gradnje blagovne znamke,  
- grafične podobe, 

- spletne strani in trgovine

- in nenazadnje digitalnega oglaševanja, s katerim vam pomagamo promovirati spletno verzijo vašega podjetja. 

Za vas pripravimo:

STRATEGIJO

V strategiji povzamemo vaše cilje, ciljne stranke, potrebe in želje vašega podjetja glede na različna področja poslovanja, ter rešitve, ki jih vaša ponudba predstavlja za vaše ključne stranke.

ANALIZO POSLOVANJA

Analizo poslovanja pripravimo glede na vaše trenutno stanje, v katerem se nahaja podjetje s posameznimi področji poslovanja - od internih področji do povezav s poslovnimi partnerji in ciljnimi strankami.

OCENO STANJA

Preko vprašalnika o digitalni zrelosti ocenimo trenutno stanje digitalizacije znotraj vašega podjetja in pripravimo predloge, ki bi jih najprej lahko realizirali v smeri digitalne transformacije.

SPLETNO STRAN

Pametna prenova je boljši proces prenove spletne strani. Je hiter, osredotočen na vaše uporabnike in poslovne cilje in fleksibilen - nova spletna stran se skozi cikel trajnih izboljšav stalno izboljšuje glede na feedback uporabnikov.

SPLETNO TRGOVINO

Postavimo vam funkcionalno spletno trgovino, s potrebnimi izdelki in kategorijami glede na vaše želje. Poskrbimo za prilagojen izgled na različnih velikosti zaslonov, enostavno uporabo backenda trgovine ter povezljivost z zunanjimi sistemi.

USPOSABLJANJA

Za vašo ekipo pripravimo izobraževanje na vse tematike in orodja, ki vam jih svetujemo, in o katerih govorimo z vami - na način, ki ga lahko vedno znova uporabite za preverbo informacij ali za morebitne nove kadre v podjetju.

OGLAŠEVANJE

Podjetjem pomagamo do merljivih in ponovljivih rezultatov. Osredotočamo se na več, kot le klike in prikaze! Z vami identificiramo metrike in kazalnike, ki imajo največji vpliv na vaše poslovne rezultate, zbiramo podatke in oglaševalske akcije optimiziramo za vaš uspeh!

(RE-)BRANDING

Z zelo osebnim pristopom se potrudimo, da vas in vašo blagovno znamko - novo ali obstoječo - kar najbolje spoznamo, na podlagi česar sledi nabor idej, prvi osnutki, skice in razvoj nove podobe vaše blagovne znamke glede na ciljne stranke, vaš ton in kulturo, ter sporočilnost.

PRODAJNE VIDEO VSEBINE

Pripravimo video vsebine, pre-production s scenarijem, osvetljavo, lokacijami in zvokom, snemanje, post production in urejanje za potrebe objav in oglasnih kreativ za vaše podjetje. Iz obstoječih posnetkov izdelamo tudi mikro vsebine za nadaljnjo distribucijo.
"Poslujemo že vrsto let, vendar pa smo se znašli pred novim izzivom - z novo, lastno blagovno znamko smo vstopili na trg, hkrati pa smo želeli postopoma posodobiti procese v podjetju, saj se zavedamo, da moramo za rast poslovanja stopiti v korak s časom.

V Pixlu me je presenetilo, da obstaja digitalna agencija, kjer nismo le številka, saj imajo neverjetno oseben pristop in se vsega lotijo celovito. 

Zato smo bili tudi deležni celovite rešitve - od začetne strategije in planov do uspešnega vstopa na trg."

Gal Krušič

CEO, Beautymins by Medyko

Sodelujmo!

Želite poskrbeti za rast vašega  podjetja z digitalnim oglaševanjem?

Pomagamo vam prerasti vaše trenutno oglaševanje in doseči hitrejšo profitabilno rast
ZAČNITE Z OGLAŠEVANJEM!
Kje smo?
Najdete nas na Dunajski 122 v Ljubljani.
Oglasite se na kavi in kratkem brezplačnem posvetu, kjer skupaj odkrijemo, kako doseči vaše cilje.
© Pixel Digitalna Agencija
map-markerphoneenvelopepencilmagic-wandcloud-uploadcloud-syncdatabasestareyefilm-playusersstoreselect