Vaša digitalna transformacija

Od strategije do dovršenega spletnega poslovanja. 

V Pixel agenciji za vas vodimo celovito preobrazbo vašega trenutnega poslovanja v digitalno, kar zajema vse od začetnega brandinga in strategije do uspešnega spletnega nastopa in preusmeritev posameznih delov poslovanja na digitalno.

Zakaj potrebujete digitalno preobrazbo?

Vedno večji del nakupnega procesa kupca se premika na splet, kjer vaši potencialni kupci prebijejo največ časa za informiranje o novih izdelkih in ponudbah.
 
S pomočjo digitalnega poslovanja lažje spremljate popotovanje kupca od tujca vaši ponudbi do zadovoljne stranke, hkrati pa poskrbite za močnejši spletni nastop, s katerim se lahko predstavite svojim strankam in poslovnim partnerjem.

Kaj vse zajema digitalna preobrazba?

Zajema tako digitalizacijo internega poslovanja in avtomatizacijo procesov kot prenos večjega dela poslovnih procesov na splet, kjer vas potencialne stranke lažje najdejo.

Tako se lahko celotno podjetje sproti uči, navaja in spoznava z digitalnimi rešitvami, namesto da jih digitalizacija dobesedno povozi, nato pa po nepotrebnem dobi negativno konotacijo, da digitalizacija “ne deluje” za vsa podjetja.Podjetja se lahko najbolj učinkovito lotijo digitalizacije ne kot kompletne reforme, ampak postopoma - kot razširitev posameznih delov poslovanja iz tradicionalnih v digitalne metode. 

Digitalna transformacija zajema


in še več!

Kaj pridobite z digitalno preobrazbo?Skupaj z vami zastavimo digitalno strategijo, preko katere vam pomagamo doseči končne izide, ki jih potrebujete; 

- od analize trenutnega stanja in ugotavljanja vrzeli med trenutnim in željenim stanjem, 

- ocene digitalne zrelosti, 

- do popolne gradnje blagovne znamke,  
- grafične podobe, 

- spletne strani in trgovine

- in nenazadnje digitalnega oglaševanja, s katerim vam pomagamo promovirati spletno verzijo vašega podjetja. 

Za vas pripravimo:

"Poslujemo že vrsto let, vendar pa smo se znašli pred novim izzivom - z novo, lastno blagovno znamko smo vstopili na trg, hkrati pa smo želeli postopoma posodobiti procese v podjetju, saj se zavedamo, da moramo za rast poslovanja stopiti v korak s časom.

V Pixlu me je presenetilo, da obstaja digitalna agencija, kjer nismo le številka, saj imajo neverjetno oseben pristop in se vsega lotijo celovito. 

Zato smo bili tudi deležni celovite rešitve - od začetne strategije in planov do uspešnega vstopa na trg."

Gal Krušič

CEO, Beautymins by Medyko

Sodelujmo!

Želite poskrbeti za rast vašega  podjetja z digitalnim oglaševanjem?

Pomagamo vam prerasti vaše trenutno oglaševanje in doseči hitrejšo profitabilno rast
ZAČNITE Z OGLAŠEVANJEM!