Ste pripravljeni pospešiti rast vašega podjetja z Facebook, Instagram in Google oglaševanjem?

Naša ekipa vam pomaga profitabilno oglaševati na digitalnih oglaševalskih platformah, s ciljem povečanja direktne prodaje na spletu in hitrejše rasti vašega podjetja.

EKIPA ZA RAST

Delujemo kot notrajna marketinška ekipa, osredotočeni na poslovne rezultate vašega podjetja.

DO VIŠJE PRODAJE

Podjetjem pomagamo  vzpostaviti uspešne, profitabilne prodajne kanale za hitrejšo rast.
SODELUJMO!

ČAS JE ZA HITREJŠO RAST

Stopite v stik

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
"Prvič smo se srečevali s Facebook in Instagram oglaševanjem, hkrati pa smo ravno vstopali na trg z novo spletno trgovino, zato je bilo ogromno novega naenkrat! Ob vstopu na nove trge smo se želeli osredotočiti na hitro profitabilnost in natančne podatke o rezultatih in uspešnosti na posameznih tujih trgih.

Posebej nas je veselilo, da so bili odprti do različnih oblik sodelovanja, in da pokrivajo vsa področja oglaševanja, ki jih mi kot spletna trgovina potrebujemo.

Razumejo, da smo na začetku, nam tudi sproti svetujejo, rezultati pa so točno tam, kjer jih želimo - hitra rast in čisti performance marketing."

ROK ROBIDA

CEO, Ekolis d.o.o.
"Preden smo se odločili za sodelovanje z agencijo, nismo imeli dovolj pregleda nad digitalnim oglaševanjem ali časa za planiranje rasti spletne prodaje. Posledično nismo vlagali budgeta na prave platforme in izkoriščali polnega potenciala sezonskosti naših izdelkov.

V Pixel agenciji so se osredotočili na izboljšanje profitabilnosti našega spletnega oglaševanja in okrepili našo blagovno znamko s pomočjo Google Ads in družabnih omrežjih. V primerjavi z lanskim obdobjem smo v enakih mesecih povečali prodajo za 2500%!

Nekaj časa smo potrebovali, da smo lahko v miru načrtovali, kako začeti sodelovanje. V Pixlu nas niso priganjali - ko smo slišali za odlične rezultate drugih podjetij s Pixlom, smo šli v akcijo in nam ni bilo žal!"

ANDREJ GROŠELJ

Vulkanizerstvo Groš
© Pixel Digital Agency
envelopeusersrocket